print
СNAS îndeamnă: Accesează servicii publice electronice!
21.09.2023 24235 Accesări  

Casa Națională de Asigurări Sociale reamintește tuturor cetățenilor că pagina oficială a autorității www.cnas.gov.md reprezintă nu doar o sursă sigură și comodă de informație, dar și o platformă de accesare a serviciilor publice electronice.

Respectiv, pe pagina web oficială - www.cnas.gov.md pot fi accesate următoarele servicii publice electronice:

Programarea online la CTAS - programarea vizitei la Casa Teritorială de Asigurări Sociale.
e-Cerere indemnizații - depunerea cererilor pentru stabilirea indemnizațiilor adresate familiilor cu copii.
e-Cerere reexaminare pensie - depunerea cererilor pentru reexaminarea pensiei pentru limită de vârstă și pensiei de dizabilitate pentru stagiul de cotizare realizat după stabilirea pensiei.
e-Cerere stabilire pensie - depunerea cererilor pentru stabilirea pensiilor pentru limită de vârstă și pensiilor de dizabilitate (pentru deţinătorii semnăturii electronice/mobile).
Contul personal de asigurări sociale (Acces CPAS) - verificarea declarării şi plăţii contribuţiilor de asigurări sociale de către angajator cu reflectarea prestaţiilor sociale şi istoriei relaţiilor de muncă.
Statutul certificatului medical - verificarea etapei de acordare a indemnizației pentru incapacitate temporară de muncă.
Calculatorul vârstei de pensionare - calcularea datei ieșiriila pensie pentru limită de vârstă.
Calculator pensie - calcularea mărimii estimative a viitoarei pensii pentru limită de vârstă.
Programarea online la audienţa la AC CNAS - posibilitatea de a se programa online la audiență la conducerea Casei Naționale de Asigurări Sociale.
Extrage CPAS - vizualizarea codului personal de asigurări sociale.
e-Cerere Restituirea sumelor din BASS - depunerea cererilor pentru restituirea sumelor din Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat în conturile plătitorilor de contribuții.
e-Cerere Corectarea plăţilor la BASS - depunerea cererilor pentru corectarea plăţilor la Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat.

 

Copyright © 2024 CNAS, Republica Moldova