• Conducerea CNAS: 2001-2021

  Conducerea CNAS: 2001-2021
  Istoria CNAS
       
  Elena ŢÎBÎRNĂ
  2019 până în prezent
  „În toţi aceşti 20 de ani, s-a lucrat la transformarea şi modernizarea Casei Naţionale de Asigurări Sociale, astfel încât, plătitorii de contribuţii şi beneficiarii de prestaţii sociale să poată obţine încredere în sistemul public de asigurări sociale. În timp, CNAS a devenit principala instituţie de implementare a programelor naţionale în domeniul protecţiei sociale a cetăţenilor Republicii Moldova, inclusiv şi celor strămutaţi peste hotarele ţării. Rezultatele obţinute sunt dovada importanţei CNAS şi responsabilităţii specialiştilor din cadrul instituţiei  cu care s-au abordat sarcinile puse în faţa instituţiei, precum şi iniţiativele de modernizare, de diversificare a proceselor şi instrumentelor de lucru utilizate, în scopul creşterii gradului de încredere şi satisfacţie a clienţilor noştri”.
  Valentina BULIGA
  2018-2019
  „Mi-am dorit atunci, când am decis să mă implic în politică că protecţia socială trebuie să fie una din priorităţile clasei politice. Protecţia socială a cetăţenilor Republicii Moldova trebuie să fie realizată nu prin promisiuni, dar prin acţiuni, prin legi bine gândite şi prin reforme care până la urmă să producă impact asupra cetăţenilor Republicii Moldova. Domeniul social trebuie să fie bazat pe principii foarte clare, pe principii de solidaritate socială, de contribuţie personală. Iar atunci când vorbim de protecţie socială să avem grijă de păturile de cetăţeni care nu au avut oportunităţi să fie angajaţi, să primească salarii şi să ajungă să primească pensii decente”.
  Laura GRECU 
  2016-2018
  „În activitatea sa Casa Naţională de Asigurări Sociale îşi propune atingerea obiectivelor stabilite în vederea sporirii calităţii serviciilor prestate pe întreg teritoriul ţării, beneficiarii de prestaţii sociale să fie trataţi în măsură egală prin eficientizarea activităţilor zilnice şi eficacităţii proceselor prin perfecţionare continuă a sistemului public de asigurări sociale şi asigurarea funcţionării unui serviciu durabil de asigurări sociale”.
       
  Maria BORTA 
  2005-2016
  „Casa Naţională este instituţia, care stabileşte şi achită practic toate prestaţiile sociale existente, de la naşterea şi până la decesul cetăţeanului. Toate realizările Casei Naţionale au fost posibile prin intermediul personalului calificat. Pe parcursul acestor ani s-a creat o echipă de profesionişti, care activează în domeniul protecţiei sociale cu dăruire de sine şi cu o atenţie deosebită faţă de nevoile cetăţenilor. Echipa de profesionişti oferă populaţiei servicii de înaltă calitate şi asigură un înalt nivel de încredere faţă de sistemul public de asigurări sociale. Astăzi se poate spune despre CNAS, că este o instituţie puternică, capabilă să realizeze politica statului în domeniul protecţiei sociale”.
  Tamara ŞUMSCAIA 
  2001-2005
  „Înfiinţată pe data de 16.02.2001, prin Hotărârea Guvernului nr. 128, Casa Naţională şi-a început funcţionarea având ca misiune asigurarea funcţionării unui serviciu durabil de asigurări sociale, care garantează protecţia socială a participanţilor la sistemul public de asigurări sociale. Puţini conştientizau la timpul respectiv importanţa creării acestei instituţii”.
   
       
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY