• Prima   /  Contacte   /  e-Petiţia

  e-Petiţii

  Rugăm să citiți cu atenție informația privind modul de depunere și examinare a petițiilor electronice adresate Casei Naționale de Asigurări Sociale (în continuare CNAS).

  1. Pagina web www.cnas.gov.md vă oferă posibilitatea de a vă adresa către CNAS în mod electronic cu propuneri, petiții, sesizări etc.

  2. Examinarea petițiilor adresate CNAS se efectuează în strictă conformitate cu prevederile Codului administrativ al Republicii Moldova, nr. 116/2018, și ale altor acte normative.

  3. Petiția trebuie să fie semnată de autor (ori de reprezentantul său legal sau împuternicit) cu semnătura electronică, indicându-se: numele, prenumele, domiciliu și un număr de telefon de contact.

  4. Petițiile care nu vor conține informația solicitată în mod obligatoriu și nu vor corespunde cerințelor față de documentul electronic, inclusiv aplicarea semnăturii electronice, nu vor fi examinate.

  5. În cazul în care dvs. nu dispuneți de o adresă electronică și o semnătură electronică, vă recomandăm să expediați petiția prin poștă la adresa MD-2028, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Gheorghe Tudor, 3.

  Dacă petiția Dvs. corespunde tuturor cerințelor de mai sus, o puteți expedia prin intermediul poştei electronice epetitii@cnas.gov.md.


  TRANSMITEȚI PETIȚIA FOLOSIND FORMULARUL ONLINE

   


Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY