• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Anunțăm graficul finanțării prestațiilor sociale pentru luna aprilie

  Anunțăm graficul finanțării prestațiilor sociale pentru luna aprilie

   01.04.2024    9122 Accesări    

   

  Casa Naţională de Asigurări Sociale anunță graficul finanțării unor prestații sociale pe parcursul lunii aprilie.

  Astfel, indemnizațiile unice la nașterea copilului, indemnizațiile pentru creșterea copiilor, indemnizațiile pentru creșterea copiilor gemeni, indemnizațiile paternale vor fi finațate pe  1, 5, 12, și 22 aprilie. 

  Indemnizațiile de maternitate și indemnizațiile pentru  incapacitate temporară de muncă, urmează a fi finanțate în zilele de 8, 15 şi 19 aprilie.

  Totodată, menționăm că la data de 2 aprilie este planificată finanțarea pensiilor şi alocaţiilor sociale achitate prin intermediul instituţiilor bancare, iar la data de 5 aprilie urmează a fi finanțate alocaţiile nominale de stat și alocațiile lunare de stat.

  Reamintim că, după finanțarea plăților acestea se procesează de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay), iar beneficiarii pot ridica banii după finalizarea acestor procese. Lista prestatorilor de servicii de plată poate fi găsită aici.

  Pentru a fi la curent cu executarea finanțării prestațiilor sociale vă sugerăm să urmăriți noutățile pe pagina web-oficială www.cnas.gov.md, dar și postările noastre pe FacebookInstagram și Telegram.

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY