• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Start finanţării prestaţiilor sociale pentru luna aprilie

  Start finanţării prestaţiilor sociale pentru luna aprilie

   29.03.2024    10358 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) anunță despre executarea finanţării primei tranşe a pensiilor şi alocaţiilor sociale în valoare de 73 milioane lei pentru luna aprilie.

  Finanțarea pensiilor şi alocaţiilor sociale achitate prin intermediul instituţiilor bancare va fi  la data de 2 aprilie, iar la data de 5 aprilie urmează a fi finanțate alocaţiile nominale de stat și alocațiile lunare de stat.

  Transferul pentru indemnizațiile unice la nașterea copilului, indemnizațiile pentru creșterea copiilor, indemnizațiile pentru creșterea copiilor gemeni și indemnizațiile paternale vor fi finațate în zilele de 1, 5, 12 şi 22 aprilie. Indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă și indemnizațiile de maternitate vor fi finanțate în data de 8, 15 și 19 aprilie.

  CNAS depune continuu efort pentru a simplifica accesul cetățenilor la informații utile din domeniul asigurărilor sociale de stat și a îmbunătăți procesul de interacțiune cu plătitorii de contribuții la Bugetul de Asigurări Sociale de Stat.    

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY