• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Directoarea generală adjunctă a CNAS a întreprins o vizită de lucru la Criuleni

  Directoarea generală adjunctă a CNAS a întreprins o vizită de lucru la Criuleni

   21.03.2024    298 Accesări    

   

  Directoarea generală adjunctă a Casei Naționale de Asigurări Sociale, Vecvert Svetlana, în contextul vizitelor în teritoriu a membrilor Guvernului și conducătorilor autorităților administrației publice centrale a întreprins astăzi o vizită de lucru în raionul Criuleni. 

  În cadrul vizitei, în incinta Consiliului raional a avut loc o ședință cu participarea reprezentanților autorităților administrației publice locale şi raionale, șefilor serviciilor desconcentrate și șefilor subdiviziunilor din subordine. 

  Directoarea generală adjunctă a CNAS a informat participanții la ședință despre recentele modificări legislative în domeniul asigurărilor sociale de stat, a explicat aspecte din mecanismele de stabilire și reexaminare a pensiilor, a precizat unele aspecte legate de modificările condițiilor de acordare a indemnizațiilor paternale și a indemnizațiilor adresate familiilor cu copii, inclusiv a menționat despre importanța achitării contribuțiilor de asigurări sociale.

  Totodată în cadrul ședinței a fost abordat subiectul despre racordarea la standardele UE a legislației în domeniul asigurărilor sociale, dar și despre Acordurile bilaterale în domeniul securității sociale la care Republica Moldova este parte.

  Vizita de lucru a directoarei generale adjuncte a CNAS a continuat la Casa Teritorială de Asigurări Sociale Criuleni unde a fost desfășurată audiența cetățenilor.

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY