• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS finanțează indemnizația de maternitate și indemnizația pentru incapacitatea temporară de muncă

  CNAS finanțează indemnizația de maternitate și indemnizația pentru incapacitatea temporară de muncă

   15.03.2024    898 Accesări    

  Casa Națională de Asigurări Sociale informează că astăzi a fost finanțată plata pentru indemnizația de maternitate și pentru indemnizația de incapacitate temporară de muncă. Tot astăzi a fost finanțat ajutorul social,  pensiile și alocațiile sociale, în valoare totală de 163,2 milioane lei.

  Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la orice oficiu poștal din țară sau la instituția bancară unde sunt deserviți doar după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi.

  Reamintim, că la rubrica  alte prestații sociale de pe pagina-web oficială a autorității, găsiți informații utile despre prestațiile achitate de către CNAS. Aici găsiți informații detaliate despre indemnizații, ajutoare, alocații, bilete de tratament și altele.

  Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații accesați pagina oficială www.cnas.gov.md și urmăriți postările noastre pe FacebookInstagram, Tik Tok și canalul de Telegram

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY