• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Reprezentanții CNAS au participat la masa rotundă, organizată de către Consiliul de Femei al Federației SINDASP

  Reprezentanții CNAS au participat la masa rotundă, organizată de către Consiliul de Femei al Federației SINDASP

   11.03.2024    437 Accesări    

  La invitația Consiliului de Femei al Federației SINDASP, Casa Națională de Asigurări Sociale a participat astăzi, la masa rotundă cu genericul „Reușite. Provocări. Probleme. Prin solidaritate femeile pot reuși”.

  În cadrul evenimentului, au fost prezenți deputați din Parlamentul Republicii Moldova, reprezentanți ai Consiliului de Femei al Federației SINDASP, reprezentanți din cadrul Casei Naționale de Asigurări Sociale, dar și reprezentanți ai Centrului Sindical din Sîngerei și Rîșcani.

  Doamna Liuba Rotaru, șefa subdiviziunii teritoriale CTAS sect. Centru a vorbit despre modificările în domeniul asigurărilor sociale de stat și despre modificările intrate în vigoare începând cu 1 ianuarie privind acordarea indemnizațiilor adresate familiilor cu copii.

  Doamna Iulia Saenco, șefa direcției generale relații internaționale din cadrul CNAS, a vorbit despre acordurile internaționale în domeniul protecției sociale la care Republică Moldova este parte.

  La final au fost discuții despre angajamentul nostru comun pentru promovarea bunăstării femeilor, despre o colaborare în acest sens între instituțiile guvernamentale, ONG-uri și sectorul privat pentru asigurarea serviciilor de calitate pentru femei.

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY