• vezi mai mult
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  În atenția veteranilor acţiunilor de luptă din Afganistan

  În atenția veteranilor acţiunilor de luptă din Afganistan

   09.02.2024    1365 Accesări    

   

  Pe data de 15 februarie comemorăm Ziua celor căzuți în războiul din Afganistan.  În acest context Casa Națională de Asigurări Sociale astăzi, 09 februarie, a finanțat plata ajutorului material anual pentru persoanele cu dizabilităţi de pe urma participării la acţiunile de luptă din Afganistan şi pentru membrii familiilor participanţilor căzuţi la datorie în acţiunile de luptă din Afganistan (soți și unul dintre părinți). Valoarea finanțării a constituit 230 000 lei. 

  În total, de ajutorul material anual vor beneficia 230  persoane. Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze instituțiilor bancare sau la orice oficiu poștal din țară, unde primesc pensia, alocația, indemnizația sau altă prestație socială.

  Menționăm, că începând cu 1 ianuarie 2024, Casa Națională de Asigurări Sociale a preluat de la direcţiile de asistenţă socială, stabilirea şi plata a 7 tipuri de ajutoare materiale anuale pentru unele categorii de beneficiari, inclusiv şi a ajutorului material anual pentru persoanelor cu dizabilități de pe urma participării la acțiunile de luptă din Afganistan și pentru membrii familiilor participanților căzuți la datorie în acțiunile de luptă din Afganistan (soți și unul dintre părinți).

  Pentru întrebări suplimentare puteți contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022-257-777 și să ne urmăriți pe TelegramFacebookInstagram, unde sunt plasate cele mai actuale informații.

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY