• vezi mai mult

  În atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS!   
  Totalizarea vizitei CNAS în Republica Azerbaidjan   
 • Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS finanţează a doua tranşă pentru indemnizaţiile adresate familiilor cu copii

  CNAS finanţează a doua tranşă pentru indemnizaţiile adresate familiilor cu copii

   15.11.2023    7353 Accesări    

  Casa Națională de Asigurări Sociale informează că astăzi a fost finanțată a doua tranşă pentru indemnizațiile adresate familiilor cu copii, indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncăindemnizațiile de maternitate, indemnizațiile paternale, inclusiv pensii şi alocaţii sociale, în valoare totală de 173,32 milioane lei.

  Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară.

  Reamintim, că dacă aveți întrebări cu privire la indemnizațiile adresate familiilor cu copii și indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă  puteți afla răspunsurile la rubrica Întrebări frecvente de pe pagina-web oficială a autorității.

  Pentru a fi permanent la curent cu cele mai actuale informații sugerăm să ne urmăriți pagina oficială  www.cnas.gov.md și conturile   pe Telegram, Facebook și Instagram. De asemenea, puteţi contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022-257-777, alegând opțiunea necesară.

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY