• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS dă start finanţării indemnizațiilor

  CNAS dă start finanţării indemnizațiilor

   08.09.2023    8765 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale a finanțat astăzi indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncăindemnizațiile de maternitate și paternale, indemnizaţiile unice la naştere, indemnizațiile pentru îngrijirea copiilor până la vârsta de 2 ani, indemnizațiile pentru creșterea copiilor până la vârsta de 3 ani, indemnizațiile de suport pentru creșterea copiilor gemeni, precum și alocațiile nominale și lunare de stat, în valoare totală de 512,4 milioane lei.

  Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la orice oficiu poştal din ţară sau la instituţia bancară unde sunt deserviţi doar după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

  Reamintim, că Casa Națională de Asigurări Sociale consecvent dezvoltă servicii electronice menite să ofere cetățenilor modalități sigure și comode de a solicita prestațiile sociale.

  Astfel, accesând www.cnas.gov.md poți aplica online la un șir de prestații sociale, dar și verifica online statutul certificatului medical, introducând în câmpul respectiv seria şi numărul certificatului. 

  Pentru a fi permanent la curent cu cele mai actuale informații sugerăm să urmăriți conturile noastre pe TelegramFacebook și Instagram. Deasemenea, puteţi contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022-257-777.

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY