• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS finanţează prima tranşă de indemnizații de maternitate (la naștere) şi incapacitate temporară de muncă

  CNAS finanţează prima tranşă de indemnizații de maternitate (la naștere) şi incapacitate temporară de muncă

   09.06.2023    2284 Accesări    

  Casa Naţională de Asigurări Sociale, conform graficului stabilit pentru luna iunie, a finanțat astăzi indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncăindemnizațiile de maternitate (la naștere) și alte prestații sociale în valoare totală de  237 milioane lei. 

  Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară, doar după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

  Atenţionăm, că compartimentul Întrebări frecvente de pe pagina oficială a autorității - www.cnas.gov.md, a fost completat cu o rubrică nouă Pentru plătitorii de contribuţii la BASS unde pot fi găsite răspunsuri la un șir de întrebări, adresate de către agenții economici.

  Pentru a fi permanent la curent cu cele mai actuale informații sugerăm să urmăriți pagina oficială www.cnas.gov.md și conturile noastre pe Telegram, Facebook și Instagram. Deasemenea, puteţi contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022-257-777, alegând opțiunea necesară.

   

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY