• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS: Graficul finanțării prestațiilor sociale pentru iunie 2023

  CNAS: Graficul finanțării prestațiilor sociale pentru iunie 2023

   31.05.2023    11316 Accesări    

  Pentru comoditatea beneficiarilor, Casa Naţională de Asigurări Sociale anunță graficul finanțării unor prestații sociale pentru luna iunie.

  Astfel, finanțarea indemnizațiilor unice la nașterea copilului, indemnizațiilor pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani, indemnizațiilor lunare pentru creşterea copilului persoanelor asigurate, indemnizațiilor pentru creșterea copiilor gemeni și indemnizațiilor paternale este planificată pentru data de 13 iunie. 

  Indemnizațiile de maternitate, precum şi indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă vor fi finanțate la data de 915 și 21 iunie. 

  Totodată, menționăm că la data 5 iunie urmează a fi finanțate pensiile şi alocaţiile sociale achitate prin intermediul instituţiilor bancare.

  Atenționăm că, după finanțarea plăților acestea se procesează de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay), iar beneficiarii pot ridica banii după  finalizarea acestor procese. Lista prestatorilor de servicii de plată poate fi găsită aici.

  Pentru a fi la curent cu executarea finanțării prestațiilor sociale vă sugerăm să urmăriți noutățile pe pagina web-oficială  www.cnas.gov.md, dar și postările noastre pe FacebookInstagram și Telegram.

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY