• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  La CNAS a avut loc o ședința de lucru în format online cu reprezentanții Ministerului Muncii și Protecției Sociale a Republicii Belarus

  La CNAS a avut loc o ședința de lucru în format online cu reprezentanții Ministerului Muncii și Protecției Sociale a Republicii Belarus

   22.09.2022    552 Accesări    

  Astăzi, 22 septembrie, s-a desfășurat ședința de lucru în format online a reprezentanților Casei Naționale de Asigurări Sociale și ai Ministerului Muncii și Protecției Sociale a Republicii Belarus.

  În timpul ședinței de lucru au fost discutate subiecte privind implementarea și interpretarea prevederilor Acordului între Republica Moldova și Republica Belarus privind securitatea socială, semnat 23 octombrie 2019, în vigoare de la 1 noiembrie 2020. De asemenea, în cadrul ședinței a fost expusă experiența părților privind aplicarea acordurilor în domeniul securității sociale pe segmentul stabilirii și exportului prestațiilor sociale. 

  În context, reiterăm că Casa Națională aplică acordurile internaționale semnate cu următoarele state: România, Portugalia, Bulgaria, Luxemburg, Austria, Estonia, Cehia, Polonia, Ungaria, Belgia, Lituania, Germania, Turcia, Republica Belarus.

  Acordurile semnate cu Grecia, Italia și Spania la momentul actual nu sunt în vigoare. 

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY