• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS a finanţat prestaţiile sociale destinate familiilor cu copii

    CNAS a finanţat prestaţiile sociale destinate familiilor cu copii

     12.05.2022    2647 Accesări    

    Casa Naţională de Asigurări Sociale aduce la cunoştinţa beneficiarilor de prestaţii sociale destinate familiilor cu copii, că ieri, 12 mai, a fost lansată finanţarea indemnizaţiilor paternale, indemnizaţiilor unice la naşterea copilului, indemnizaţiilor pentru îngrijirea copiilor până la vârsta de 2 ani, indemnizaţiilor pentru creşterea copiilor gemeni şi pentru creşterea copiilor până la vârsta de 3 ani.

    Prestaţiile sociale pot fi încasate prin modalitatea de plată selectată de beneficiar şi disponibile după proceserea plăților de serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

    Totodată, săptămâna curentă au fost finanţate ajutorul social, ajutorul pentru şomaj, ajutorul pentru perioada rece a anului, indemnizaţiile viagere sportivilor, plăţi capitalizate, compensaţiile participanţilor la lichidarea avariei de la Cernobîl, precum şi pensiile şi alocaţiile sociale care pot fi ridicate de la bănci sau din orice oficiu poştal, indiferent de locul de domiciliu.

    Reamintim că pentru comoditatea cetățenilor, Casa Națională de Asigurări Sociale a implementat un șir de servicii electronice care pot fi găsite pe pagina oficială www.cnas.gov.md.

     

     

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY