• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Casa Naţională de Asigurări Sociale continuă achitarea prestaţiilor sociale pentru luna noiembrie

  Casa Naţională de Asigurări Sociale continuă achitarea prestaţiilor sociale pentru luna noiembrie

   12.11.2021    997 Accesări    

  Astăzi, CNAS a transferat 186 milioane de lei pentru beneficiarii de indemnizaţii adresate familiilor cu copii. Totodată, s-a finanțat și cea de-a doua tranşă a mijloacelor financiare pentru achitarea indemnizațiilor pentru incapacitatea temporară de muncă, în mărime de 21.6 de milioane de lei.

  Pe parcursul săptămânii, mai exact în perioada 8 - 12 noiembrie, au fost efectuate transferuri în sumă de 396 de milioane de lei pentru finanţarea pensiilor şi alocaţiilor sociale.

  De asemenea, de menţionat este faptul că, în săptămâna curentă, au fost distribuiţi pentru plata alocaţiilor nominale de stat, alocațiilor sociale de stat, compensaţiilor, indemnizaţiilor viagere mijloacele financiare în sumă de 34,1 de milioane de lei.

  Reamintim că persoanele își pot ridica banii de la instituţiile financiare sau din orice oficiu poştal, indiferent de locul de domiciliu. 

   

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY