• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Programează-ți online vizita la CTAS

    Programează-ți online vizita la CTAS

     18.07.2022    12799 Accesări    

    Casa Națională de Asigurări Sociale reamintește că, beneficiarii tuturor prestaţiilor sociale pot să-şi programeze în regim online vizita la Casa teritorială de asigurări sociale, accesând bannerul "Programare online la CTAS" de pe pagina web oficială www.cnas.gov.md.

    Pentru programarea online este necesar doar de a selecta Casa teritorială de asigurări sociale conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, datele personale ale solicitantului, precum și data şi ora programării.

    Beneficiile programării online sunt următoarele:

          - posibilitatea de a economisi timpul;

          - posibilitatea de a stabili vizita când îți este comod ție;

          - siguranța, că îți va fi prestat serviciul dorit fără întârziere;

          - posibilitatea de a evita riscurile pandemice.

    Important!

    În zilele de luni, marţi şi miercuri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de pensii, alocaţii, compensaţii şi ajutoare.

    Joi şi vineri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate și indemnizații paternale.

    Zilnic, de luni până vineri - solicitanţii/beneficiarii de ajutoare de deces şi bilete de tratament balneosanatorial, persoane fizice şi juridice plătitori de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor.

    Pentru orice întrebări ce ţin de programarea online a vizitei la CTAS Vă puteți adresa la Centrul de Apel al CNAS la telefonul 022 257 777. 

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY